New Posts New Posts RSS Feed: How to use 'Not In' Operator
  FAQ FAQ  Forum Search   Calendar   Register Register  Login Login

Forum LockedHow to use 'Not In' Operator

 Post Reply Post Reply
Author
vinothvdp View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 21-Sep-2007
Location: India
Posts: 27
Post Options Post Options   Quote vinothvdp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: How to use 'Not In' Operator
    Posted: 27-Jun-2008 at 10:18pm
hello sir,
 
following query how to use entityquery pls any example
 
select * from "dbo"."Product" where (( "dbo"."Product"."ProductName" not in('xx','yy','zz'))
 
In this query used EntityQueryOp .'Not In' ,but ideablade don't have 'Not In' Operator so how to use in this query .
 
thanks
Back to Top
agrogers View Drop Down
Groupie
Groupie
Avatar

Joined: 11-Mar-2010
Posts: 41
Post Options Post Options   Quote agrogers Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16-Mar-2010 at 5:36am
Hi

I would also like to know how to do a "NOT IN" operation in DevForce classic.  Does anyone have any suggestions?

Thanks
Andrew
Back to Top
davidklitzke View Drop Down
IdeaBlade
IdeaBlade
Avatar

Joined: 14-Jun-2007
Posts: 715
Post Options Post Options   Quote davidklitzke Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16-Mar-2010 at 9:38am
Start with an OQL query that contains a clause using the In operator.  Then modify the query with the Not operator.  See the Developer's Guide for examples using the In operator.
Back to Top
agrogers View Drop Down
Groupie
Groupie
Avatar

Joined: 11-Mar-2010
Posts: 41
Post Options Post Options   Quote agrogers Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16-Mar-2010 at 5:13pm
Ah, very good.  Thanks for your help David.
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down