New Posts New Posts RSS Feed: Microsoft Visual Studio LightSwitch
  FAQ FAQ  Forum Search   Calendar   Register Register  Login Login

Forum LockedMicrosoft Visual Studio LightSwitch

 Post Reply Post Reply
Author
erturkcevik View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 14-Jun-2007
Location: Turkey
Posts: 40
Post Options Post Options   Quote erturkcevik Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Microsoft Visual Studio LightSwitch
    Posted: 21-Feb-2011 at 1:20am
Can I using Devforce with Microsoft Visual Studio LightSwitch ?
 
Redards.
Back to Top
ting View Drop Down
IdeaBlade
IdeaBlade
Avatar

Joined: 27-Mar-2009
Location: San Francisco
Posts: 427
Post Options Post Options   Quote ting Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21-Feb-2011 at 2:57pm
Not at the moment. The current version of Lightswitch doesn't yet allow us to inject our data model.

Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down