New Posts New Posts RSS Feed: Cross type verifier is not working on server-side
  FAQ FAQ  Forum Search   Calendar   Register Register  Login Login

Cross type verifier is not working on server-side

 Post Reply Post Reply
Author
jairov4 View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 10-Nov-2010
Location: Cali
Posts: 2
Post Options Post Options   Quote jairov4 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Cross type verifier is not working on server-side
    Posted: 15-Dec-2010 at 5:12pm
 
Hi, I have a simple verifier including a cross-type entity reference but it didnt work on server side.
This is my code and I cant get working it. (sorry for the coloring)
 
var v4 = new DelegatePropertyValueVerifier<CreditApplication>("Please keep amount between min and max specified"EntityPropertyNames.Amountfalse,
(itemToVerifyvalueToVerifyverifierContext) =>
{
var creditLine = itemToVerify.CreditLine;
var ok = (decimal)valueToVerify >= creditLine.MinCredit && (decimal)valueToVerify <= creditLine.MaxCredit;
return new VerifierResult(ok);
});
 
This is the same thing on http://drc.ideablade.com/xwiki/bin/view/Documentation/Verify_Engine when it says "Cross-Type verifiers", debbugging it I got that on server side itemToVerify.CreditLine is the NullEntity instead of the related entity.
How I can write a verifier that works when I save my main Entity alone AND together related entities too, on server-side and client-side?
 
Im using DevForce 6.0.6 and WPF
 
Have any idea? Thank you vm.
Back to Top
DenisK View Drop Down
IdeaBlade
IdeaBlade


Joined: 25-Aug-2010
Posts: 708
Post Options Post Options   Quote DenisK Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20-Dec-2010 at 3:46pm
Hi jairov4;

I've verified that this is a bug that has been fixed in our latest 6.0.7 release.
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down