New Posts New Posts RSS Feed: Connect with remoting and without remoting in the same app
  FAQ FAQ  Forum Search   Calendar   Register Register  Login Login

Connect with remoting and without remoting in the same app

 Post Reply Post Reply
Author
chrishibler View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 09-Jun-2010
Location: usa
Posts: 8
Post Options Post Options   Quote chrishibler Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Connect with remoting and without remoting in the same app
    Posted: 09-Jun-2010 at 7:58am

Our application will have a local database as well as a consolidated database, the local database is created via replication from the consolidated database.

When the user is connected to the local database, we do not want to use remoting. However, when the user connects to the consolidated database, we do need to use remoting.
 
What's the best way to accomplish this? The remoting information can't be different between rdbkeys in the same .ibconfig file can it?
 
I'm exploring using two different .ibconfig files, one for the local database and one for the consolidated database but I can't seem to get IdeaBladeConfig to "re load" or reinitialize with a different file.
 
We want to avoid closing down the app just so we can log in.
 
Thanks,
 
Chris
Back to Top
kimj View Drop Down
IdeaBlade
IdeaBlade
Avatar

Joined: 09-May-2007
Posts: 1390
Post Options Post Options   Quote kimj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09-Jun-2010 at 8:19am
There's a topic in the Developer Guide called "Access both Local and Remote Data Sources in the Same n-Tier Application" which should explain how to accomplish what you need.  If it doesn't, or you have any more questions, let us know.
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down